Go to Top

Amigó, Narciso

Narciso Amigó

Director de Recursos Sanitaris i Serveis Mèdics de l’Autoritat Portuària de Barcelona.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona; doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa; especialista en Medicina del Treball, en Cirurgia General, en Medicina Marítima, en Ergonomia i Psicosociologia; tècnic superior en prevenció de riscos laborals; màster en Medicina Marítima i en Valoració del Dany Corporal i Peritatge Mèdic; auditor del Sistema de Gestió de Prevenció de Riscos Laborals i expert en toxicologia i drogues d’abús. És director de Recursos Sanitaris i Serveis Mèdics de l’Autoritat Portuària de Barcelona.

Ha estat director del Departament de Prevenció i Riscos Laborals de l’Autoritat Portuària de Barcelona, ha treballat com a expert en prevenció en el sector logístic i portuari nacional per a Ports de l’Estat i autoritats portuàries, com a pèrit judicial per a la valoració del dany corporal i com a medical review officer for drugs (MRO).

A més, ha participat en sis congressos internacionals i en vint de nacionals, i ha escrit en divuit revistes nacionals i en deu d’internacionals.