Go to Top

Farran, Assumpta

assumpta-oficial-1Assumpta Farran

Directora General de Qualitat Ambiental

Llicenciada en Ciències Físiques en l’especialitat de Física de l’Atmosfera i Geofísica per la Universitat de Barcelona, màster en Enginyeria Ambiental per l’Institut Català de Tecnologia i postgrau en Química de l’Atmosfera per la Universitat Nacional d’Educació a Distància. També ha cursat formació en modelització atmosfèrica per l’Institut de Tecnologia i Modelització Ambiental (ITEMA) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Des de l’any 1998 fins a l’actualitat, ha desenvolupat la seva carrera professional a l’Institut Català d’Energia, on ha estat coordinadora tècnica d’estalvi i eficiència energètica d’Edificis i Serveis, i des de l’any 2004, responsable del programa Transport, en què ha treballat, entre d’altres, en els programes de desenvolupament del vehicle elèctric, la conducció eficient i l’eficiència per a vehicles industrials. Des de l’any 1993 i fins al 1998 va ser responsable de la Secció de Gestió Ambiental de la Delegació Territorial a Barcelona del Departament de Medi Ambient, amb funcions inspectores i de control de la contaminació industrial especialment pel que fa al vector aire i a la contaminació acústica, així com feines pròpiament de gestió ambiental.

Col·labora en diversos màsters de la UPC, La Salle i l’Institut Químic de Sarrià (IQS), tant en matèria energètica com ambiental. També coordina el vector d’infraestructures energètiques dins del Màster de Gestió Privada d’Infraestructures de la UPC.