Go to Top

Font Fabra, Montserrat

 fotoMFF-1Montserrat Font Fabra

Montserrat Font Fabra és Enginyera Tècnica Industrial amb l’especialitat en mecànica d’estructures. llicenciada en Psicologia, i Tècnica superior de prevenció de riscos laborals.

És professora, en matèria de protecció civil i emergències, per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), en el Grau de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB- Escola de seguretat i Prevenció i en el Màster de Gestió de riscos i Emergències, així com en el Postgrau d’Intervenció Psicosocial en situacions d’emergència i catàstrofes de la Universitat Pompeu Fabra i ha estat col·laboradora i ponent en diverses Jornades tècniques i formacions específiques.

La seva experiència professional es va iniciar el 1987 a l’empresa Industrial Nàutica Catalana, SL, empresa dedicada bàsicament a aparells a pressió i seguretat contra incendis.

Posteriorment es va incorporar a l’Ajuntament de Mataró on va treballar com a Cap de la secció de Llicències i també Cap del Servei de Protecció Civil i coordinadora de riscos laborals.

L’any 2008 es va incorporar a la Generalitat de Catalunya com a Cap del Servei de Gestió del Risc i planificació de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior i on actualment n’és la Cap del Servei de Gestió d’Emergències, on porta la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT).