Go to Top

Gallego, Ramsés

Ramses-pic-Op1-BWRamsés Gallego

CISM, CGEIT, CISSP, SCPM, CCSK, ITIL, COBIT(f), Six Sigma Black Belt Certified Security Strategist & Evangelist, Quest Software
Govern i Gestió del Risc a la xarxa – Security Strategist & Evangelist i a la comapanyia Quest Software

De formació universitària en Ciències Empresarials i Dret, Ramsés Gallego té una carrera de més de 15 anys a les àrees de Govern i Gestió del Risc. Actualment, Ramsés és Security Strategist & Evangelist per Quest Software on defineix i executa la visió i estratègia de la companyia en aquest àmbit.

Anteriorment, va estar a CA Technologies durant 8 anys i va ser Regional Manager de SurfControl, amb responsabilitat, en ambdós casos, a Espanya i Portugal. Recentment, ha estat Director General d’Entelgy Catalunya i Chief Strategy Officer de la seva pràctica Security & Risk Management.

Ramsés ha participat en els Comitès de Certificació CISM i CGEIT d’ISACA durant alguns anys i ha estat President de la Conferència ISRM (Information Security & Risk Management) per tot el món amb events a Las Vegas, Àmsterdam, Viena i, aquest any, a Barcelona. És membre del Comitè Organitzador de l’event SecureCloud 2010 a Barcelona i 2012 a Frankfurt i ha estat part de l’equip que ha planificat el primer World Congress d’ISACA a Washington al Juny de 2011.

Ha redefinit, junt amb un equip d’experts, el cos del coneixement de la certificació CISM i té l’honor de pertànyer al Comitè d’Innovació i Pràctiques d’ISACA desde on es presenten diversos entregables per la comunitat. Ramsés és, també, CISM Director del capítol de Barcelona d’ISACA.Poseïdor de diverses certificacions que aporten una combinació d’alt valor, CISM (Certified Information Security Manager), CGEIT (Certified in the Governance of the Enterprise IT) i CISSP (Certified Information Systems Security Professional), ha obtingut també una de les primeres certificacions a Espanya de coneixement de seguretat al núvol, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge).

Ramsés està acreditat igualment en bones pràctiques de gestió como ITIL i COBIT Foundations, té la certificació de gestió de projectes per la Universitat de Stanford (SCPM, Stanford Certified Project Manager) i és un professional acreditat Six Sigma Black Belt.Reconegut ponent a events internacionals, visitarà en els propers mesos més de 25 ciutats en 12 països diferents evangelitzant al voltant de les disciplines Cloud, Governance i Security & Risk Management.

Viu a Barcelona amb la seva dona i dos fantàstics fills.