Go to Top

La privacitat en joc

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades presenta el programa de la jornada La privacitat en joc, que organitza en el marc del Mobile World Congress amb el suport de Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

En aquesta jornada, l’Autoritat promou un debat entre experts i empreses relacionades amb els jocs en línia, sobre els beneficis i riscos que aquests jocs comporten per a la privacitat de l’usuari.

Kim Faura, director general de Telefónica Catalunya, Comunitat Valenciana,  Regió  de  Múrcia  i  Illes  Balears,  donarà la  benvinguda  i M. Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades farà la inauguració de l’acte.

La conferència principal anirà a càrrec de Martín Gendler, llicenciat en Sociologia per la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Buenos Aires (UBA). Gendler és docent UBA, membre de l’Institut d’Investigacions Gino Germani i especialista en cultura i formes d’organització a Internet, en l’àmbit dels jocs en línia.

També se celebraran dues taules rodones: la primera sobre la  privacitat en  l’explotació de les dades generades per l’activitat en el joc i la segona sobre la privacitat en el desenvolupament dels jocs.

La jornada tindrà lloc el 28 de febrer de 2017, de 09.30 a 14.00 hores, al Mobile World Centre, plaça de Catalunya cantonada Portal de l’Àngel o carrer Fontanella, 2, de Barcelona.

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:
Tel. 93 5527800
jornades.apdcat@gencat.cat

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

Deixa un comentari