Go to Top

L’IDES estrena web

Com veieu, hem renovat completament la nostra web amb l’objectiu de comunicar més i millor els continguts i informacions que generem des de l’Institut d’Estudis de la Seguretat.

Hem apostat per un canvi de look perquè “ja tocava”, li hem fet una rentada de cara, una presentació més cromàtica i sobretot hem volgut millorar-ne l’adaptabilitat; el resultat és una nova web adaptada, també, per a treballar-hi amb nous dispositius (tablets i telèfons mòbils).

S’ha fet un esforç per a millorar-ne la usabilitat, de manera que es pugui consultar amb més facilitat tot allò que busqui l’usuari; menys redireccionada, introduint, alhora, elements més actuals com les icones d’enllaç directe a les nostres xarxes socials, sobre les quals recaurà l’objectiu de ser més actius, més directes i més participatius en qualsevol moment. Esperem que aquestes reformes en facin més proactius i puguem arribar al nombre més gran d’interessats, possible.

Hi trobareu elements ja coneguts, d’exposició mensual, com L’opinió de l’Expert, en el qual un expert en un tema concret relacionat amb la seguretat ens il·lustra amb els seus coneixements, o l’Editorial de l’IDES, article d’opinió (sempre des del vessant de la seguretat), generat per l’IDES. Ambdós apartats permeten interaccionar i us convidem a què hi deixeu els vostres comentaris i opinions. Seguim publicant notícies generals sobre temes de seguretat, sobre nosaltres i la nostra feina, publicacions de l’IDES, etc.

Els que esteu avesats a navegar per la nostra web hi trobareu canvis substancials en la forma que, de ben segur us sorprendran i us facilitaran les cerques, i pels que encara no ho feu, o no ho feu de manera assídua, us convidem a que us hi passegeu i ens conegueu més a fons, que ens seguiu a les xarxes i esperem que tot el contingut sigui del vostre interès d’ara endavant.

Deixa un comentari