Go to Top

VIII Fòrum de la Seguretat. La seguretat en cas d’incendi

VIII Fòrum de la Seguretat. La seguretat en cas d’incendi

Descarregar

El XIII Fòrum de la seguretat ha encarregat a tres experts de prestigi del sector dels incendis una anàlisi exhaustiva dels aspectes més importants: la normativa, l’aplicació pràctica i la formació dels professionals. Els resultats es plasmen en els tres informes exclusius, rigorosos i transversals que trobareu a continuació i que esperem que generin el debat i el diàleg necessaris per tal de formular propostes i apuntar conclusions de la situació actual del sector que serveixin per a que la seguretat en cas d’incendi segueixi millorant.

El sumari és el següent:

Introducció – Joan Ribó i Casaus, President de l’Institut d’Estudis de la Seguretat.

Anàlisi transversal i multidisciplinar de la normativa de seguretat en cas d’inPortadascendi – Francesc Labastida, Arquitecte i assessor de la junta de Govern del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya en matèria professional i tecnològica.

L’aplicació pràctica de la prevenció d’incendis. Característiques principals. Virtuts i defectes detectats. Proposta de millora – Agustí Freixa, Doctor enginyer industrial, inspector jubilat del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

La formació i les professions en la seguretat en cas d’incendi – Juan Carlos López, Doctor enginyer industrial, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i directiu d’APIC.

Autor/s
Institut d'Estudis de la Seguretat

Any
2005

Pagines
128