Go to Top

Segura del Pozo, Javier

Colombia-2012-reunion-ministerio-sanidadJavier Segura del Pozo

metge salubrista

Metge salubrista que ha centrat la seva formació i la seva pràctica a la Salut Pública durant més de 25 anys. Màster en Salut Pública, en Epidemiologia aplicada de camp, en Administració Pública. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària.

Ha treballat en diferents àrees de Salut Pública (Salut Ambiental, Higiene Alimentària, Gestió de Serveis, Vigilància Epidemiològica, Anàlisi de Salut Pública, Promoció de la Salut), i ha exercit diversos llocs de responsabilitat en l’Administració de Salut Pública de la Comunitat de Madrid , en l’Ajuntament de Madrid i en diferents processos de reforma  (Atenció Primària, de l’Administració Pública i desl Serveis Territorials de Salut Pública).

Actualment és el cap del Servei de Prevenció, Promoció de la Salut i Salut Ambiental de l’Organisme Autònom Madrid Salud (Ajuntament de Madrid) i també treballa la reforma de la xarxa de Centres Municipals de Salut de Madrid (Estratègia Gente Saludable).

Consultor d’organitzacions internacionals com el ECDC (Centre Europeu per a la Prevenció i el Control = Centre Europeu Per La Prevenció i el Control de les Malalties), a Estocolm, i l’Organització Mundial de la Salut (com analista en Salut Pública a Missions Internacionals a Ginebra, Palestina i Líban) i assessor d’institucions i associacions de Veneçuela i Colòmbia.

Bibilografia i articles:

Coeditor del bloc “Salud Pública y algo más”,

Com continuació del treball escriu en el seu nou bloc “Salud Pública y otras dudas”

D’Si ¿Quieres saber mas?:
http://saludpublicayotrasdudas.wordpress.com/album-de-fotos/

Contacte: Blog “Salud Pública i otras dudas” – https://saludpublicayotrasdudas.wordpress.com/javier.seguradelpozo@gmail.com